Partners

Frank van Kelegom

Frank van Kelegom: 25 jaar werkzaam geweest binnen de GGZ als psychiatrisch verpleegkundige en als praktijkopleider. Daarna ruim 10 jaar docent geweest aan de Hogeschool Utrecht voor de opleiding Bachelor verpleegkunde.

“Mijn expertise is behalve de ruime werkervaring binnen de GGZ en onderwijs verzorgen voor de opleiding tot verpleegkundige, trainingen, intervisie en individuele of groepsgewijze coaching verzorgen met betrekking tot omgaan met agressie, diversiteiten binnen de praktijk van de zorgprofessional en binnen de opleiding tot zorgprofessional, persoonlijke effectiviteit van de zorgprofessional.”

De Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten

De Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) is dé beroepsvereniging van en voor huid- en oedeemtherapeuten in Nederland. Zij zorgt voor het continu optimaal houden van de kwaliteit en voor een goede positie van de huidtherapeut en huidtherapie in het algemeen. Met de NVH hebben wij regelmatig overleg over de ontwikkelingen in het werkveld van de huidtherapeut. Zo kunnen wij met ons onderwijs hierop inspelen. Wij organiseren onze trainingen en cursussen ook intern bij de NVH.